Gastenboek

Schrijf een bericht

Gerard Mia: Max
Hartelijk dank voor het mooie afscheid van Max,onze bijna 15 jaar oude labrador.

En de rondleiding door het crematorium

Wij kunnen het iedereen aanraden het is een waardig afscheid van je huisdier.vrijdag 09 september 2011
Het was voor ons de 1e keer dat wij een hond hebben laten cremeren, maar mede dankzij vriendelijke en duidelijke begeleiding door de mensen van Peelrust, hebben wij er ook totaal geen spijt van.Wij willen dan ook iedereen bij het Peelrust Crematorium van harte bedanken voor de goede steun.9 jaar hebben wij veel plezier mogen beleven met onze Scotty, en 1 ding is zeker, we zullen hem iedere dag missen, en nooit meer vergeten.* Rust zacht lieve Scotty *

dinsdag 16 augustus 2011
Onze lieve Malthezer Beau

Heel hartelijk bedankt voor het lieve en medelevend ontvangst op 13 juli 2011, toen wij met ons ingeslapen hondje bij jullie aankwamen. Het heeft ons ontzettend gesteund in ons grote verdriet.

Wij zullen jullie zeker aanbevelen en wensen jullie heel veel succes.
Beste medewerkers van Peelrust,

Hartelijk dank voor de fijne begeleiding bij de crematie van onze lieve bouvier Daantje op 10 februari. U gaf een goede uitleg en had alle tijd voor ons.

Ook het In Memoriamkaartje deed ons goed. Veel succes met uw modern en mooi crematorium en rustieke begraafplaats. Het zag er allemaal supergoed uit.

Hartelijke groet familie Gelsing- van de Camp uit Megen

vrijdag 08 april 2011
Hartelijk bedankt voor de mooie crematie van onze hond Blacky, we hebben eerst een prima rondleiding gehad en een goede uitleg wat er zou gaan gebeuren, bedankt hiervoor we hebben dit zeer gewaardeerd!

We wensen jullie veel succes met het crematorium en zullen jullie zeker bij andere dierenvrienden aanbevelen!

Hartelijke groeten van de Familie Fleurkens uit Horst.
Afgelopen zaterdag heb ik mijn lieve schattekat Juliet laten cremeren. Jullie hebben een prachtige plek, een mooi gebouw en meelevende mensen. Fijn was het dat ik zo snel terecht kon en dat ik Juliet direct kon laten cremeren. Geen terugkom gedoe, niet nog meer momenten waar je tegenaan hikt wanneer je kat overlijdt. Heel fijn. Ook zeer prettig geholpen aan de telefoon, met veel begrip en veel uitleg. Super. Bedankt allemaal. En een laatste groet van Juliet
Wij hebben onze poes Sophie op Peelrust begraven en Sophie had geen mooiere laatste rustplaats kunnen krijgen. Peelrust is een prachtige, serene plaats, alles ziet er verzorgd uit en de beheerders zijn bijzonder vriendelijke mensen.

Deze week hebben we een In memoriam voor Sophie ontvangen, wat een attent gebaar!

We komen gauw terug om Sophies grafje op te luisteren.

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats