Over Peelrust

In het prachtige Brabantse natuurschoon aan de rand van de Peel aan de Peeldijk in de gemeente Gemert-Bakel is Huisdierenbegraafplaats en crematiecentrum Peelrust gelegen. Huisdieren begraaf- en crematiecentrum Peelrust biedt een unieke plek voor een waardig afscheid van uw gestorven huisdier.

Het overlijden van uw huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Uw huisdier is immers een gezinslid waar u vele jaren liefde en plezier van heeft gehad. Wij zijn u graag behulpzaam bij het op een waardige wijze afscheid nemen van uw geliefde huisdier. Heeft u vragen over alles wat komt kijken na dat uw huisdier is gestorven. Dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met ons. Ook voor het maken van een afspraak voor de crematie of begrafenis zijn we altijd te bereiken. 

Huisdier begraaf- en crematiecentrum Peelrust was eerst een begraafplaats. Sins 2010 niet alleen een begraafplaats maar ook een crematorium voor huisdieren. In 2018 heeft Angela Kastelijn de dochter van de oprichtster het overgenomen. Ons gebouw bestaat uit een crematie ruimte, daarnaast hebben we 2 afscheidskamers, waar u in alle privacy afscheid kunt nemen van uw overleden huisdier. Waarna we samen alle wensen gaan bespreken. 

Als u besluit uw overleden huisdier zelf bij Huisdierbegraaf- en crematiecentrum Peelrust te brengen heeft ons centrum alle faciliteiten om de crematie of begrafenis uit te voeren zoals u dit wenst. Als u niet in de gelegenheid bent zelf uw overleden huisdier naar ons toe te brengen kunnen wij uw huisdier voor u ophalen bij uw dierenarts of bij u thuis. 

De dierenbegraafplaats en het prachtig aangelegd strooiveld is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Kom vrijblijvend een kijkje nemen. U bent altijd welkom.

Telefoonnummer: 0492-392203 (u kunt worden doorgeschakeld)
Mobiel nummer: 06-25365544

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats