Gastenboek

Schrijf een bericht

Dank voor het prachtige afscheid afgelopen zaterdag. Alles was tot in de puntjes geregeld en alles was bespreekbaar.
Het maakt het afscheid iets draaglijker
16 maart de hond van mij vriendin laten cremeren.
Nog nooit zo iets moois mee gemaakt met het afscheid nemen van een huisdier en nog nooit van gehoord. Maar wat is dit netjes gedaan alles mogen zien alles wat we wouden, alles werdt super netjes uitgelegd en alles op een respect volle manier gedaan!

Dit doet het verdriet wel verminderen, maar als nog gaan we Sjekfe super erg missen!

Bedankt voor deze mooie ochtend!
Hallo
Onze Sjefke is op 14 maart ingeslapen,en wat n verdriet hadden wij.
Info opgevraagd bij Peelrust,en kort erna werd ik gebeld en alles door besproken.
16 maart was de crematie,en wij kregen ook de tijd die we nodig hadden om met n traan en n lach afscheid te nemen van onze trouwe strikkel.
Overal bij mogen zijn waar we wilden,wat toch ook wel eng was.
Maar zoon waardig afscheid hebben we gekregen ,dat wij er n heel goed gevoel bij hebben,en dat was onze Sjefke zeer zeker waard
Hartelijk dank voor de hele goede verzorging,en dat verlicht zeer zeker onze pijn.
Héél véél dank voor de lieve en goede service. Vooral dat we onze tijd mochte nemen om afscheid te nemen van onze Bowie. We hebben het afscheid kunnen geven zoals wij het wilden en daar ben ik jullie eeuwig dankbaar voor. Liefs van ons Xxx
Beste Wim en medewerkers van Peelrust,
Bedankt voor het warme ontvangst afgelopen donderdag toen ik Boots kwam brengen. Afscheid nemen van mijn lieve kat na ruim 15 jaar vriendschap was een van de zwaarste momenten in m'n leven. Het respect en de waardigheid die jullie de dieren (en daarmee ons) geven, helpt echt bij de verwerking. Ik heb het als een stukje genezing ervaren. Nogmaals bedankt!
Wat zijn wij blij dat wij voor De Peelrust hebben gekozen toen wij onze Kwispel na ruim 16 jaar moesten laten inslapen. De rust, de steun, alle tijd die ze voor je nemen bij De Peelrust is geweldig! Ze luisteren goed naar je wensen! Mijn zoon vroeg of ze een bloemetje bij kwispel wilde leggen voor de crematie en de volgende dag stuurde ze een foto daarvan met de tijd waarop hij gecremeerd zou worden! Helemaal super toch! Vandaag heb ik mijn ring opgehaald. Deze werd zeer vakkundig met de as van Kwispel gevuld. Service is echt super!
Ga zo door!
Hallo,

Op 08-08-2023 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze Guus (Boomer). Hij was 12,5 jaar bij ons, een lid van het gezin. Afscheid nemen is nooit leuk, maar wat zijn we goed ontvangen door jullie. Vooral de rust en het begrip. Gisteren 17-08-2023) ontvingen wij nog een kaart en dat deed ons goed. Dank jullie wel voor een waardig afscheid.
Geachte team van Peelrust ,
vandaag hebben wij Uw brief van medeleven met het overlijden en cremeren van onze Jago , hij was niet zo maar een hond hij was een gezinslid , hij was heel bijzonder hij begreep ons en wij konden gewoon gesprekken voeren met Jago . Jago betekent in de Indonesische taal " Geweldig " en dat was hij waakzaam en trouw , zo als Jago is er geen tweede . Wij hebben een waardig afscheid van Jago in Uw crematorium kunnen nemen , dank daar voor en wij hebben thuis een mooi plekje voor Jago , hier hoort hij thuis in ons midden .

Dank u voor de goede zorg en u brief ,
het help ons in onze rouw proces .

Met vriendelijke groeten ,
Fam. I . Bloem
29-12-2022 Evenals in 2016 voor mijn Schotse collie Twirre, heb ik weer heel mooi en waardig afscheid kunnen nemen van mijn lieve, wijze en bijzondere Z-Spaanse Bodeguerootje Tjibbe. Dat verdient hij zó enorm na minstens acht jaren in een Spaans asiel en zóveel meegemaakt te hebben...
Zes jaar lang mijn beste vriendje en soul mate! Nu kun je hierboven gelukkig weer rennen m'n ventje, wat je zó graag doet.
Bedankt lieve mensen van Peelrust voor een mooi plaatsje op het 'Natuurbegraven' veldje, vlakbij lieve Twirre en de appelboom.
Bij deze wil ik u bedanken voor de goede zorgen bij het afscheid van mijn grote vriend Joey.

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats