Gastenboek

Schrijf een bericht

Héél véél dank voor de lieve en goede service. Vooral dat we onze tijd mochte nemen om afscheid te nemen van onze Bowie. We hebben het afscheid kunnen geven zoals wij het wilden en daar ben ik jullie eeuwig dankbaar voor. Liefs van ons Xxx
Beste Wim en medewerkers van Peelrust,
Bedankt voor het warme ontvangst afgelopen donderdag toen ik Boots kwam brengen. Afscheid nemen van mijn lieve kat na ruim 15 jaar vriendschap was een van de zwaarste momenten in m'n leven. Het respect en de waardigheid die jullie de dieren (en daarmee ons) geven, helpt echt bij de verwerking. Ik heb het als een stukje genezing ervaren. Nogmaals bedankt!
Wat zijn wij blij dat wij voor De Peelrust hebben gekozen toen wij onze Kwispel na ruim 16 jaar moesten laten inslapen. De rust, de steun, alle tijd die ze voor je nemen bij De Peelrust is geweldig! Ze luisteren goed naar je wensen! Mijn zoon vroeg of ze een bloemetje bij kwispel wilde leggen voor de crematie en de volgende dag stuurde ze een foto daarvan met de tijd waarop hij gecremeerd zou worden! Helemaal super toch! Vandaag heb ik mijn ring opgehaald. Deze werd zeer vakkundig met de as van Kwispel gevuld. Service is echt super!
Ga zo door!
Hallo,

Op 08-08-2023 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze Guus (Boomer). Hij was 12,5 jaar bij ons, een lid van het gezin. Afscheid nemen is nooit leuk, maar wat zijn we goed ontvangen door jullie. Vooral de rust en het begrip. Gisteren 17-08-2023) ontvingen wij nog een kaart en dat deed ons goed. Dank jullie wel voor een waardig afscheid.
Geachte team van Peelrust ,
vandaag hebben wij Uw brief van medeleven met het overlijden en cremeren van onze Jago , hij was niet zo maar een hond hij was een gezinslid , hij was heel bijzonder hij begreep ons en wij konden gewoon gesprekken voeren met Jago . Jago betekent in de Indonesische taal " Geweldig " en dat was hij waakzaam en trouw , zo als Jago is er geen tweede . Wij hebben een waardig afscheid van Jago in Uw crematorium kunnen nemen , dank daar voor en wij hebben thuis een mooi plekje voor Jago , hier hoort hij thuis in ons midden .

Dank u voor de goede zorg en u brief ,
het help ons in onze rouw proces .

Met vriendelijke groeten ,
Fam. I . Bloem
29-12-2022 Evenals in 2016 voor mijn Schotse collie Twirre, heb ik weer heel mooi en waardig afscheid kunnen nemen van mijn lieve, wijze en bijzondere Z-Spaanse Bodeguerootje Tjibbe. Dat verdient hij zó enorm na minstens acht jaren in een Spaans asiel en zóveel meegemaakt te hebben...
Zes jaar lang mijn beste vriendje en soul mate! Nu kun je hierboven gelukkig weer rennen m'n ventje, wat je zó graag doet.
Bedankt lieve mensen van Peelrust voor een mooi plaatsje op het 'Natuurbegraven' veldje, vlakbij lieve Twirre en de appelboom.
Bij deze wil ik u bedanken voor de goede zorgen bij het afscheid van mijn grote vriend Joey.
Nooit aan gedacht om iets in een gastenboek te schrijven, maar toen ik jullie bij vrienden aanraadde na het overlijden van hun geliefde hondje, keek ik nog even op jullie site en zag het gastenboek.
Vorig jaar onze lieve Bull Mastiff Fien bij jullie laten cremeren. Van het thuis ophalen (in alle rust en met respect) verliep het contact daarna ook erg fijn. 2 dagen laten konden we haar urn weer ophalen.
Afscheid nemen is nooit fijn, maar jullie goeie zorgen hebben het wel verzacht.
Op 30 mei hebben wij afscheid moeten nemen van ons Guusje. Het was een klein maar o zo'n lief hondje, waar we 12 jaar veel plezier aan hebben mogen beleven.
Wij vonden dat ze een waardig afscheid verdiende, en kwamen uit bij Peelrust. Daar aangekomen kregen ook wij een warm welkom waar we in alle rust een waardig afscheid konden nemen.
Peelrust bedankt.
Guusje nog een laatste poot van Daantje en Moortje ????
Ook een dikke knuffel van Kevin, Stan en t vrouwtje
Hartelijk bedankt voor het mooie en rustige afscheid van onze lieve shiba Toshi dat maakt de herinnering aan hem nog mooier.
Lieve groeten van Jan en Lenie.

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats