Gastenboek

Schrijf een bericht

Nooit aan gedacht om iets in een gastenboek te schrijven, maar toen ik jullie bij vrienden aanraadde na het overlijden van hun geliefde hondje, keek ik nog even op jullie site en zag het gastenboek.
Vorig jaar onze lieve Bull Mastiff Fien bij jullie laten cremeren. Van het thuis ophalen (in alle rust en met respect) verliep het contact daarna ook erg fijn. 2 dagen laten konden we haar urn weer ophalen.
Afscheid nemen is nooit fijn, maar jullie goeie zorgen hebben het wel verzacht.
Op 30 mei hebben wij afscheid moeten nemen van ons Guusje. Het was een klein maar o zo'n lief hondje, waar we 12 jaar veel plezier aan hebben mogen beleven.
Wij vonden dat ze een waardig afscheid verdiende, en kwamen uit bij Peelrust. Daar aangekomen kregen ook wij een warm welkom waar we in alle rust een waardig afscheid konden nemen.
Peelrust bedankt.
Guusje nog een laatste poot van Daantje en Moortje ????
Ook een dikke knuffel van Kevin, Stan en t vrouwtje
Hartelijk bedankt voor het mooie en rustige afscheid van onze lieve shiba Toshi dat maakt de herinnering aan hem nog mooier.
Lieve groeten van Jan en Lenie.
Hartelijk dank voor de behulpzaamheid bij het regelen van alles omtrent het overlijden van Vinny onze geliefde jack russel.Alles tot in de puntjes goed geregeld,fijn ontvangst,alles.Hartelijk dank mvg bernie en jolanta.
Afgelopen week is ons Prinsesje Daisy overleden,dankzij jullie goede zorg hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van ons meissie,was een heel mooi afscheid, nu is zij weer bij ons thuis waar zij 14.5 jaar van haar 16.5 jarige leven met veel liefde en plezier heeft doorgebracht ,bedankt voor de mooie herinneringen
Dank je wel voor het waardevolle afscheid van onze lieve Boris. Alle tijd en aandacht voor ons verdriet. Met Gradje hebben wij dit totaal niet gehad in een ander crematorium. Dan sluit je het niet goed af.
Dit was goud !! ????
Vandaag Isaac laten cremeren in dit crematorium. Ook ervaringen met een ander crematorium waardoor ik nu vergelijkingsmateriaal heb. Wat is dit een fijn crematorium. Al toen we aan kwamen rijden kwam deze lieve man (weet de naam niet) naar buiten, dat is heel prettig binnen komen. Alle tijd voor je, geen gehaasd, alle ruimte om afscheid te nemen van Isaac. Ging zeer respectvol met Isaac om en legde alles heel goed en duidelijk uit. Er heerste een serene sfeer wat erg prettig is. Mijn complimenten! Bedankt voor dit zeer "prettige" afscheid.
Bedankt voor het mooie afscheid van onze poes Lola.
Dankjewel voor het waardige afscheid van Senna!! Erg begripvol...niets gehaast...ze kijken wat het dier en baasje nodig hebben.... vooral waardig...mijn hondje werd op een brancard ...waar ik haar op kon leggen vervoert...
Dag later netjes half uurtje v tevoren gebeld wanneer crematie was....
En fijn meegedacht en snel..
Dat Senna weer thuis is!
Raad dit iedereen aan!
Beste Peelrust

21/04/2021 afscheid moeten nemen van mijn lieve kat Jip. 22/04 heeft hij een waardig afscheid gekregen. Dank jullie wel voor de mooie zorg op Jip zijn laatste reis. Ik zal hem vreselijk missen, maar hij is nu voor altijd thuis.

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats