Gastenboek

Schrijf een bericht

Op 16 december hebben we ons maatje Iwan moeten laten inslapen. Dank jullie wel voor de goede verzorging van zijn crematie. Het doet ons goed dat we op een sfeervolle en rustige manier van hem afscheid konden nemen.
Wij hebben op 12 november afscheid moeten nemen van onze lieve bordercollie Bowie. Bowie is 14 jaar, vanaf pup, ons maatje geweest. We missen hem enorm.
We hebben Bowie op laten halen door jullie en gekozen voor een crematie.
Vol aandacht , medeleven en respect hebben jullie ons hierin begeleidt!
We hebben Bowie later weer opgehaald en hem nu thuis een mooi plekje gegeven.
Wij zullen jullie zeker aanraden om het afscheid van je zo dierbaar huisdier te laten verzorgen.
Nogmaals onze hartelijke dank, familie van den Berg, Nuenen
Helaas hebben we vorige week ons maatje Guus, een 14-jarige Welsh Terriƫr, moeten laten inslapen na een kort ziektebed.

Peelrust was bijzonder meelevend en hebben Guus de beste zorg gegeven op weg naar de hondenhemel.

Nogmaals bedankt! Het helpt ons echt in deze moeilijke tijd.
Vandaag hebben we onze hond,maatje die ons tien jaar lang onvoorwaardelijke steun en liefde heeft gegeven laten cremeren. Wat zullen we hem gaan missen, maar vergeten dat nooit. Onze pijn werd verzacht door de liefdevolle ontvangst en verzorging van deze lieve mensen. Alles werd met respect gedaan en we konden op onze manier afscheid nemen van onze grote schat. Alles werd uitgelegd. Dankjewel voor de goede zorgen, door jullie gingen wij met een goed gevoel naar huis. Een hele dikke knuffel van ons allemaal.
Op 2 juli hebben wij afscheid moeten nemen van onze Lieve lieve Rex.We werden heel goed opgevangen en kregen alle tijd om defenitief afscheid te nemen van onze Rex.We hadden gekozen voor een persoonlijke crematie,zodat je overal bij mag zijn en ook zelf mag doen.Alles werd goed uitgelegd.We hebben er geen spijt om dit zo op deze manier te hebben gedaan.Ik heb alles gedaan voor onze Rex,nu heeft hij een mooi plekje in huis en in mijn hart.Pluim voor Peelrust echt een aanrader.
Beste medewerkers van Peelrust,

Dit bericht onder het motto beter laat dan nooit..

Wat ben ik jullie dankbaar,
Wat ben ik dankbaar voor het feit dat ik nog lang en in rust afscheid heb mogen nemen van ons geweldig lieve konijn Knuffie.

Helaas hebben wij de keuze moeten maken door haar vreselijke ziekte om haar te moeten laten gaan, niet wetende dat wat hierna zou komen eigenlijk zo mooi zou worden, want wat ben ik jullie dankbaar voor de laatste dat ze bij jullie opgebaard heeft gelegen.

Ik kan alleen maar zeggen, heel erg bedankt voor alles.

Inmiddels alweer bijna 4 maanden geleden en wat wordt ze gemist...
Mijn hart zal altijd gebroken blijven,
jou vergeten...... NOOIT !!

Dag geweldig lief mensen konijn
Dag geweldige gekkerd
Dag zielsverwant
Dag lieverd
Dag allerliefste Knuffie
Eindelijk in staat om hier in het gastenboek iets te zetten op 18 maart onze hond Bowie jammer genoeg moeten afgeven na contact met peelrust was het mogelijk om hem langs te komen brengen maar er zou op dat moment ook nog een ander huisdier worden gebracht maar dat moest geen probleem zijn omdat ze twee afscheidskamers hebben en dat was ook het geval wij hebben die andere mensen niet hoeven te storen bij hun verdriet en wij hebben ook geen hinder van hun gehad bij ons afscheid van Bowie we zijn heel vriendelijk ontvangen door de man heel behulpzaam we konden net zo lang bij Bowie blijven als we maar wilden ze zouden bellen naar ons als Bowie werd gecremeerd en dat hebben ze ook netjes gedaan een half uur voor dien met de vraag of dat we nog een keer afscheid wilden komen nemen de volgende dag konden we Bowie alweer ophalen netjes in de urn die we hadden afgesproken en ook hier weer bij alle tijd kopje koffie praten ik kan alleen maar vol lof over jullie spreken bedankt voor alles jullie hebben het voor ons iets lichter gemaakt dit verlies.
Maandag LUNA gecremeerd wij willen jullie nogmaals bedanken voor de mooie en fijne crematie . Fijn dat de urn meteen mee kon ze heeft een mooi plekje met een foto en kaarsje ervoor gekregen . Gr Helma en Wim
Hallo.

Afgelopen dinsdag heb ik afscheid moeten nemen van mijn geliefde hondje Foxy.
Door de medewerker van Peelrust, ben helaas zijn naam vergeten sorry, heb ik op een waardige manier afscheid kunnen nemen.
Alles was tot in de puntjes geregeld en werd netjes uitgelegd.
Kijk met een heel goed gevoel er op terug.
Dank je wel.
Groetjes Peter van Bakel
Lieve medewerkers van Peelrust,

Vandaag mochten we onze laatste groet brengen aan onze lieve knuffelkat Antje (Anthony).

Afscheid nemen doet altijd pijn maar jullie lieve aanpak verzachtte enigszins de pijn.
Zowel ik als mijn man, vader en broertje hebben het als zeer prettig ervaren.

We zijn heel blij dat we dit bij en met jullie hebben mogen doen.

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

Heel veel liefs van Hans en Daisy

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats