Gastenboek

Schrijf een bericht

Kita onze soft wheaten terrier hebben we rustig laten inslapen door een liefdevolle dierenarts van Lintjeshof. 1-10-2005/ 4-8-2020.

Ze was mijn mascotte, maatje,getuige van mijn leven en ze had een zachte tarwe kleurig vacht om in uit te huilen.
Ze heeft mij stabiliteit en nu rust gegeven op de plek waar ik nu ben samen met mijn partner Richard.

We missen je ontzettend, Meissie! We missen je gesnurk, je aanwezigheid en voor je te zorgen.
We hebben een kleine altaar gemaakt om over je te rouwen. Vergeten doen we je nooit! We koesteren de herinneringen die we over je hebben en dat is ons grootste eerbetoon!
Rust zacht! Ons meissie, dat heb je verdiend!

Onze speciale Dank aan de liefdevolle mensen die ons hebben opgevangen met Kita en het ons mogelijk maakte om de klein altaar voor Kita te maken.

Richard en Irma Drossaert
Op 23 juli 2020 hebben wij de verdrietige en moeilijke beslissing moeten nemen om onze poes Juultje, die 20 jaar bij ons is geweest, te moeten laten inslapen.
We hebben natuurlijk aan zien komen dat Juul almaar minder kon tot ze op een gegeven ogenblik niet meer op haar achterpootjes kon staan.

We hadden al een poos geleden besloten om haar na haar overlijden een rustig en mooi plekje te geven.
Dat hebben we gevonden in dierenbegraaf-plaats en crematorium Peelrust in Handel. We voelden ons opgenomen in een warm welkom bad, bij mensen met een bijzonder groot hart voor dieren. Ook het herinneringsbriefje dat we later kregen van de mensen van Peelrust heeft ons veel goed gedaan en geeft ons bijzonder veel troost.

Hoe moeilijk het ook is om afscheid te nemen van een geliefd huisdier, het geeft ook rust als je weet dat je het in zo'n mooie omgeving aan de aarde kunt teruggeven.

Lieve mensen van Peelrust, we zijn jullie erg dankbaar voor de ontvangst en de mooie plek van Juultje.

Gerda en Jan Kooijmans
Vanmorgen hebben we afscheid moeten nemen van ons kameraadje Bindi. Binnen 4 dagen hoorde we dat ze een tumor had en hebben we afscheid moeten nemen. Dat dit intens verdriet doet snapt iedere dierenvriend.

Via mijn zus hoorde we van jullie en wat zijn we blij en tevreden dat we geweest zijn. Zo geduldig, respectvol, liefdevol en met oprechte aandacht hebben jullie oog voor Bindi en ons gehad. Goede uitleg, rondleiding, niets was teveel. Zelfs fijn advies gehad. Heel veel dank. Het zal zeker bijgedragen aan de verwerking.
Beste medewerkers van Peelrust,

Allereerst gaat wederom onze hartelijke dank uit naar jullie. Jullie die het mogelijk hebben gemaakt om waardig afscheid te kunnen nemen van onze lieve Toller Duko.

Geboren : Lummen BELGIE, 13 november 2006
Ingeslapen : Waalre, op 27 maart 2020
Gecremeerd : Handel, op 28 maart 2020

Vanaf het begin bij aanmelding tot en met de crematie, hebben we een rustig en goed gevoel gehad. Een volledige en duidelijk uitleg van jullie gekregen over wat er te gebeuren stond. Een erg integere en professionele aanpak die ons leed zeker mede heeft verzacht.

We hebben het gehele crematieproces bijgewoond en hebben daarvan foto's mogen maken. Nu bij de verwerking van ons verdriet geeft het kijken naar o.a. die foto's, steun. Fijn dat na de crematie de as direct in de urn kon worden meegenomen.

Duko, een lieve en vaak ondeugende Toller die ons veel vreugde heeft gegeven, is niet meer. We hopen dat hij nu herenigd is met Flint (zijn halfbroer), vader, moeder, broers en zusjes. De laatste weken ging het niet meer zo goed met hem en hebben in overleg met de dierenarts de beslissing genomen om hem niet langer te laten lijden.
We kijken met veel dankbaarheid terug op de bijna 13,5 jaar die Duko bij ons was.

Lieve Duko, rust zacht want dat is wat je verdiend hebt. Doe de groetjes aan Flint. Jullie zijn voor altijd in ons hart en herinnering.

Leo en Rob
Grote dank aan jullie voor het enorm behulpzame, meelevende en respectvolle contact. Het heeft mijn moeder enorm geholpen bij het afscheid nemen van haar oh zo lieve hondje, haar maatje voor 15 jaar. Jullie hebben dit laatste stuk echt liefdevol uitgevoerd. Dank daarvoor.
Hartelijke groet, fam. Custers.
Op 12 februarie heel onverwachts lieve sunshine afscheid moeten nemen. De crematie is heel goed en super gedaan door jullie op de 14de. De urn heeft een mooi plaatsje op de kast gekregen. Heel erg bedankt.
vrijdag 14 februari 2020 hebben wij afscheid moeten nemen van onze golden retriever, Bo.
Peelrust, nog bedankt om hem nog dezelfde dag op te halen, dit gebeurde met veel zorg en respect. De pootafdruk in klei werd zeer zorgvuldig verpakt en perfect bezorgt. Een fijn aandenken.
Op 16 december hebben we ons maatje Iwan moeten laten inslapen. Dank jullie wel voor de goede verzorging van zijn crematie. Het doet ons goed dat we op een sfeervolle en rustige manier van hem afscheid konden nemen.
Wij hebben op 12 november afscheid moeten nemen van onze lieve bordercollie Bowie. Bowie is 14 jaar, vanaf pup, ons maatje geweest. We missen hem enorm.
We hebben Bowie op laten halen door jullie en gekozen voor een crematie.
Vol aandacht , medeleven en respect hebben jullie ons hierin begeleidt!
We hebben Bowie later weer opgehaald en hem nu thuis een mooi plekje gegeven.
Wij zullen jullie zeker aanraden om het afscheid van je zo dierbaar huisdier te laten verzorgen.
Nogmaals onze hartelijke dank, familie van den Berg, Nuenen
Helaas hebben we vorige week ons maatje Guus, een 14-jarige Welsh Terriƫr, moeten laten inslapen na een kort ziektebed.

Peelrust was bijzonder meelevend en hebben Guus de beste zorg gegeven op weg naar de hondenhemel.

Nogmaals bedankt! Het helpt ons echt in deze moeilijke tijd.

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats