Gastenboek

Schrijf een bericht

Vandaag hebben we onze hond,maatje die ons tien jaar lang onvoorwaardelijke steun en liefde heeft gegeven laten cremeren. Wat zullen we hem gaan missen, maar vergeten dat nooit. Onze pijn werd verzacht door de liefdevolle ontvangst en verzorging van deze lieve mensen. Alles werd met respect gedaan en we konden op onze manier afscheid nemen van onze grote schat. Alles werd uitgelegd. Dankjewel voor de goede zorgen, door jullie gingen wij met een goed gevoel naar huis. Een hele dikke knuffel van ons allemaal.
Op 2 juli hebben wij afscheid moeten nemen van onze Lieve lieve Rex.We werden heel goed opgevangen en kregen alle tijd om defenitief afscheid te nemen van onze Rex.We hadden gekozen voor een persoonlijke crematie,zodat je overal bij mag zijn en ook zelf mag doen.Alles werd goed uitgelegd.We hebben er geen spijt om dit zo op deze manier te hebben gedaan.Ik heb alles gedaan voor onze Rex,nu heeft hij een mooi plekje in huis en in mijn hart.Pluim voor Peelrust echt een aanrader.
Beste medewerkers van Peelrust,

Dit bericht onder het motto beter laat dan nooit..

Wat ben ik jullie dankbaar,
Wat ben ik dankbaar voor het feit dat ik nog lang en in rust afscheid heb mogen nemen van ons geweldig lieve konijn Knuffie.

Helaas hebben wij de keuze moeten maken door haar vreselijke ziekte om haar te moeten laten gaan, niet wetende dat wat hierna zou komen eigenlijk zo mooi zou worden, want wat ben ik jullie dankbaar voor de laatste dat ze bij jullie opgebaard heeft gelegen.

Ik kan alleen maar zeggen, heel erg bedankt voor alles.

Inmiddels alweer bijna 4 maanden geleden en wat wordt ze gemist...
Mijn hart zal altijd gebroken blijven,
jou vergeten...... NOOIT !!

Dag geweldig lief mensen konijn
Dag geweldige gekkerd
Dag zielsverwant
Dag lieverd
Dag allerliefste Knuffie
Eindelijk in staat om hier in het gastenboek iets te zetten op 18 maart onze hond Bowie jammer genoeg moeten afgeven na contact met peelrust was het mogelijk om hem langs te komen brengen maar er zou op dat moment ook nog een ander huisdier worden gebracht maar dat moest geen probleem zijn omdat ze twee afscheidskamers hebben en dat was ook het geval wij hebben die andere mensen niet hoeven te storen bij hun verdriet en wij hebben ook geen hinder van hun gehad bij ons afscheid van Bowie we zijn heel vriendelijk ontvangen door de man heel behulpzaam we konden net zo lang bij Bowie blijven als we maar wilden ze zouden bellen naar ons als Bowie werd gecremeerd en dat hebben ze ook netjes gedaan een half uur voor dien met de vraag of dat we nog een keer afscheid wilden komen nemen de volgende dag konden we Bowie alweer ophalen netjes in de urn die we hadden afgesproken en ook hier weer bij alle tijd kopje koffie praten ik kan alleen maar vol lof over jullie spreken bedankt voor alles jullie hebben het voor ons iets lichter gemaakt dit verlies.
Maandag LUNA gecremeerd wij willen jullie nogmaals bedanken voor de mooie en fijne crematie . Fijn dat de urn meteen mee kon ze heeft een mooi plekje met een foto en kaarsje ervoor gekregen . Gr Helma en Wim
Hallo.

Afgelopen dinsdag heb ik afscheid moeten nemen van mijn geliefde hondje Foxy.
Door de medewerker van Peelrust, ben helaas zijn naam vergeten sorry, heb ik op een waardige manier afscheid kunnen nemen.
Alles was tot in de puntjes geregeld en werd netjes uitgelegd.
Kijk met een heel goed gevoel er op terug.
Dank je wel.
Groetjes Peter van Bakel
Lieve medewerkers van Peelrust,

Vandaag mochten we onze laatste groet brengen aan onze lieve knuffelkat Antje (Anthony).

Afscheid nemen doet altijd pijn maar jullie lieve aanpak verzachtte enigszins de pijn.
Zowel ik als mijn man, vader en broertje hebben het als zeer prettig ervaren.

We zijn heel blij dat we dit bij en met jullie hebben mogen doen.

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

Heel veel liefs van Hans en Daisy
Beste medewerkers van Peelrust,

Allereerst gaat onze hartelijke dank uit naar jullie. Jullie die het mogelijk hebben gemaakt om waardig afscheid te kunnen nemen van onze lieve Toller Flint.

Geboren : Lummen BELGIE, 31 mei 2006
Ingeslapen : Waalre, op 12 november 2018
Gecremeerd : Handel, op 14 november 2018

Vanaf het begin bij aanmelding tot en met de crematie, hebben we een rustig en goed gevoel gehad. Een volledige en duidelijk uitleg van jullie gekregen over wat er te gebeuren stond. Een erg integere en professionele aanpak die ons leed zeker mede heeft verzacht.

We hebben het gehele crematieproces bijgewoond en hebben daarvan foto's mogen maken. Nu bij de verwerking van ons verdriet geeft het kijken naar o.a. die foto's, steun. Fijn dat na de crematie de as direct in de urn kon worden meegenomen.

Flint, een lieve en vaak ondeugende Toller die ons veel vreugde heeft gegeven, is niet meer. We hopen dat hij nu herenigd is met z'n vader, moeder en broers en zusjes. De laatste maanden ging het niet meer zo goed met hem en hebben in overleg met de dierenarts de beslissing genomen om hem niet langer te laten lijden. Dat was 1 van de moeilijkste beslissingen in ons leven. We kijken met veel dankbaarheid terug op de bijna 12,5 jaar die hij bij ons was.

We zullen goed voor zijn halfbroer Duko zorgen, die vorige week 12 jaar is geworden. Hij doet het bovenverwachting goed en hopen dat dat zo zal blijven. We moeten en gaan door zoals Flint het ook gewild zou hebben.

Lieve Flint, rust zacht want dat is wat je verdiend hebt. Voor altijd in ons hart en herinnering.

Leo en Rob
Vandaag 12-11-2018 afscheid moeten nemen van onze Cindy we hebben 14 mooie jaren met haar gehad maar lieverd je lichaam was op we zijn tijdens de crematie zeer goed begeleid onze dank daarvoor nu is ze weer bij ons thuis in een mooie urn nu kunnen we het verdriet een plaatsje gaan geven. Bedankt Peelrust
Met het vreselijke nieuws dat jij ons hondje Kobus ongeneselijk ziek was. Kwamen we voor de moeilijke keus te staan wanneer we jou moesten laten gaan, je had namelijk hooguit nog maar een maand te leven. Met pijn in ons hart en veel verdriet hebben wij deze keuze voor jou gemaakt. Jij zou blijven vechten tot de laatste adem om bij ons te kunnen zijn. Hoe moeilijk ook dit wilde we jou absoluut besparen. We hadden graag nog langer van je genoten maar het is goed zo. Maandag 5-11-2018 is onze Lieverd en Trouwe kameraad na 14 prachtige jaren vredig thuis in zijn vertrouwde omgeving ingeslapen. En hebben samen met hem onze laatste reisje naar de Peelrust gemaakt om hem daar persoonlijk te laten cremeren. Onderweg lag hij zoals vaak op me schoot, veilig en vertrouwd in mij armen....oh wat zal ik je missen. Bij de Peelrust aangekomen hebben we afscheid van je genomen en konden we jou begeleiden van het begin tot het eind. Tevens kon je dezelfde dag nog met ons mee naar huis, dit was precies zoals wij het wilde. Hier hebben we hem het afscheid kunnen geven wat hij verdiende.

Nogmaals bedankt voor jullie begrip en medeleven.

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats