Gastenboek

Schrijf een bericht

Beste medewerkers van Peelrust,

Allereerst gaat onze hartelijke dank uit naar jullie. Jullie die het mogelijk hebben gemaakt om waardig afscheid te kunnen nemen van onze lieve Toller Flint.

Geboren : Lummen BELGIE, 31 mei 2006
Ingeslapen : Waalre, op 12 november 2018
Gecremeerd : Handel, op 14 november 2018

Vanaf het begin bij aanmelding tot en met de crematie, hebben we een rustig en goed gevoel gehad. Een volledige en duidelijk uitleg van jullie gekregen over wat er te gebeuren stond. Een erg integere en professionele aanpak die ons leed zeker mede heeft verzacht.

We hebben het gehele crematieproces bijgewoond en hebben daarvan foto's mogen maken. Nu bij de verwerking van ons verdriet geeft het kijken naar o.a. die foto's, steun. Fijn dat na de crematie de as direct in de urn kon worden meegenomen.

Flint, een lieve en vaak ondeugende Toller die ons veel vreugde heeft gegeven, is niet meer. We hopen dat hij nu herenigd is met z'n vader, moeder en broers en zusjes. De laatste maanden ging het niet meer zo goed met hem en hebben in overleg met de dierenarts de beslissing genomen om hem niet langer te laten lijden. Dat was 1 van de moeilijkste beslissingen in ons leven. We kijken met veel dankbaarheid terug op de bijna 12,5 jaar die hij bij ons was.

We zullen goed voor zijn halfbroer Duko zorgen, die vorige week 12 jaar is geworden. Hij doet het bovenverwachting goed en hopen dat dat zo zal blijven. We moeten en gaan door zoals Flint het ook gewild zou hebben.

Lieve Flint, rust zacht want dat is wat je verdiend hebt. Voor altijd in ons hart en herinnering.

Leo en Rob
Vandaag 12-11-2018 afscheid moeten nemen van onze Cindy we hebben 14 mooie jaren met haar gehad maar lieverd je lichaam was op we zijn tijdens de crematie zeer goed begeleid onze dank daarvoor nu is ze weer bij ons thuis in een mooie urn nu kunnen we het verdriet een plaatsje gaan geven. Bedankt Peelrust
Met het vreselijke nieuws dat jij ons hondje Kobus ongeneselijk ziek was. Kwamen we voor de moeilijke keus te staan wanneer we jou moesten laten gaan, je had namelijk hooguit nog maar een maand te leven. Met pijn in ons hart en veel verdriet hebben wij deze keuze voor jou gemaakt. Jij zou blijven vechten tot de laatste adem om bij ons te kunnen zijn. Hoe moeilijk ook dit wilde we jou absoluut besparen. We hadden graag nog langer van je genoten maar het is goed zo. Maandag 5-11-2018 is onze Lieverd en Trouwe kameraad na 14 prachtige jaren vredig thuis in zijn vertrouwde omgeving ingeslapen. En hebben samen met hem onze laatste reisje naar de Peelrust gemaakt om hem daar persoonlijk te laten cremeren. Onderweg lag hij zoals vaak op me schoot, veilig en vertrouwd in mij armen....oh wat zal ik je missen. Bij de Peelrust aangekomen hebben we afscheid van je genomen en konden we jou begeleiden van het begin tot het eind. Tevens kon je dezelfde dag nog met ons mee naar huis, dit was precies zoals wij het wilde. Hier hebben we hem het afscheid kunnen geven wat hij verdiende.

Nogmaals bedankt voor jullie begrip en medeleven.
Vanochtend hebben we onze lieve Faska na bijna 16 jaar op een hele liefde en respectvolle manier bij Peelrust laten cremeren.
De oprit naar Peelrust gaf al een zegen van rust......de emotie temperde al een beetje weg.
we werden zeer warm welkom geheten door Angela. die ons meteen naar een van de zeer sfeervolle afscheidskamers bracht, waar we Faska op haar eigen kussen en knuffek een verrijdbare keurig af gerokte tafel hebben gelegd. de kaarsjes brande bij Faska.......het ijs was gebroken..... mede door Angela die ons zeer gerust stelde en een heldere toelichting gaf wat de vervolgacties zouden worden. We hebben Faska zelf in de oven mogen leggen en het luik laten zakken en tot slot de oven aan gezet.....tussentijds werd er thee of koffie geserveerd en een praatje gemaakt. na afloop de oven de restanten van Faska in een mooie bus gedaan met haar naam er op mee naar huis gekregen.
Onze grote complimenten en dank naar Angela van uitvaartcentrum de Peelrust.

Een échte aanrader, waar de klant KONING is!
Op 10 juni j.l. is onze lieve, trouwe en aanhankelijke Pim vrij plotseling aan acuut nierfalen gestorven.

Hij is 15 jaar geworden voor een Yorkshire Terriër niet zo oud, onze vorige hond Guido is ouder geworden.

Alles ging snel, té snel en dan ga je bellen en bellen om een crematorium te vinden waar we onze belofte gestand konden doen en waar te maken.

Er voor hem te zijn van begin tot het einde.

Geen van de crematoria vertelde ons het hele verhaal nl. dat individueel niet betekent 'alleen.' Dit kan met twee, drie of meer dieren zijn. Er werden steeds andere redenen gegeven waarom we niet bij de crematie konden zijn.

Zo zou het te lang gaan duren' wel anderhalf uur, de as bleef lang heet' en 'het is niet u vraagt en wij draaien' enzovoort..

Uiteindelijk na uren en uren bellen kwamen we op de site van Peelrust en contact opgenomen. De site is duidelijk m.b.t. 'wat is individueel en welke mogelijkheden er zijn.'

Onze wensen besproken en woensdag 13 juni naar Peelrust gereden. Onze Pim op een dekentje dicht bij ons. We hadden hem wel die dagen gekoeld.

De eigenaar/beheerder de heer Meulenmeesters heeft ons vriendelijk en meelevend ontvangen.

Alles wat was afgesproken is gebeurd, we hebben Pim [ hoe moeilijk ook ] in de oven gelegd en samen met de heer Meulenmeesters de resten in de vermaler [ cremulator ] gedaan en de as in de daar aangeschafte urn en meteen meegenomen.

We hebben 400 km gereden [ v.v. ] maar al was het 1000 geweest dan hadden we het nog gedaan. We weten nu zeker dat het de as van onze Pimmetje is.

We houden van alle dieren maar in dit geval willen we - uiteraard - de as van onze lieveling.

Spijtig dat andere crematoria niet de openheid betrachten welke Peelrust - ook in dit opzicht - zo bijzonder maakt.

Vanuit het diepst van ons hart bedanken we u.

Cor en Jetske Dijs.
Heel veel dank voor de lieve en goede zorg. Fred en Brigitte
Het achterlaten van het allerliefste wat je heb is zo vreselijk moeilijk.
Wij brachten Lulu naar de peelrust en de manier waarop onze lieverd behandeld werd met zo veel waarde maakte dat de pijn verzachte Bedankt iedereen van de Peelrust
Vorige week afscheid moeten nemen van ons lieve hondje Guus.
We konden aangeven wat we zelf wilden doen, dat was erg fijn.
Zijn erg begripvol en meelevend.
En deze week kregen we een kaartje, erg attent,
Nogmaals bedankt voor alles.
2 weken geleden mijn beste maatje gecremeerd. Precies op de wijze zoals ik het wilde, wat ik zelf wilde doen mocht ik zelf doen. De begeleiding was geweldig. Alle tijd en bijzonder begripvol. En deze week een kaartje ontvangen. Dank voor alles!
9 maart heb je ons verlaten 12 jaar hebben we van je mogen genieten. Nu wordt de pijn van het gemis minder zit er vandaag een briefje bij de post dank je wel Huisdieren begraaf en crematiecentrum
Peelrust voor het lieve berichtje

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats