Gastenboek

Schrijf een bericht

Beste medewerkers van Peelrust,

Hartelijk dank voor de fijne begeleiding bij de crematie van onze lieve bouvier Daantje op 10 februari. U gaf een goede uitleg en had alle tijd voor ons.

Ook het In Memoriamkaartje deed ons goed. Veel succes met uw modern en mooi crematorium en rustieke begraafplaats. Het zag er allemaal supergoed uit.

Hartelijke groet familie Gelsing- van de Camp uit Megen

vrijdag 08 april 2011
Hartelijk bedankt voor de mooie crematie van onze hond Blacky, we hebben eerst een prima rondleiding gehad en een goede uitleg wat er zou gaan gebeuren, bedankt hiervoor we hebben dit zeer gewaardeerd!

We wensen jullie veel succes met het crematorium en zullen jullie zeker bij andere dierenvrienden aanbevelen!

Hartelijke groeten van de Familie Fleurkens uit Horst.
Afgelopen zaterdag heb ik mijn lieve schattekat Juliet laten cremeren. Jullie hebben een prachtige plek, een mooi gebouw en meelevende mensen. Fijn was het dat ik zo snel terecht kon en dat ik Juliet direct kon laten cremeren. Geen terugkom gedoe, niet nog meer momenten waar je tegenaan hikt wanneer je kat overlijdt. Heel fijn. Ook zeer prettig geholpen aan de telefoon, met veel begrip en veel uitleg. Super. Bedankt allemaal. En een laatste groet van Juliet
Wij hebben onze poes Sophie op Peelrust begraven en Sophie had geen mooiere laatste rustplaats kunnen krijgen. Peelrust is een prachtige, serene plaats, alles ziet er verzorgd uit en de beheerders zijn bijzonder vriendelijke mensen.

Deze week hebben we een In memoriam voor Sophie ontvangen, wat een attent gebaar!

We komen gauw terug om Sophies grafje op te luisteren.

 

Wilt u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Peelrust dierencrematie en dierenbegraafplaats