Gastenboek

Schrijf een bericht

Vorige week afscheid moeten nemen van ons lieve hondje Guus.
We konden aangeven wat we zelf wilden doen, dat was erg fijn.
Zijn erg begripvol en meelevend.
En deze week kregen we een kaartje, erg attent,
Nogmaals bedankt voor alles.
2 weken geleden mijn beste maatje gecremeerd. Precies op de wijze zoals ik het wilde, wat ik zelf wilde doen mocht ik zelf doen. De begeleiding was geweldig. Alle tijd en bijzonder begripvol. En deze week een kaartje ontvangen. Dank voor alles!
9 maart heb je ons verlaten 12 jaar hebben we van je mogen genieten. Nu wordt de pijn van het gemis minder zit er vandaag een briefje bij de post dank je wel Huisdieren begraaf en crematiecentrum
Peelrust voor het lieve berichtje
Lieve zorgzame mensen van Peelrust,

Jullie hebben ons zo'n bijzonder geweldig liefdevol afscheid van ons honden kind Baylee gegeven
Wij hebben dit zo fantastisch ervaren hoe jullie dit doen en hiermee omgaan
Alles netjes van te voren aangegeven was zo prettig en totaal niet eng...heel vredig hebben wij afscheid kunnen dankzij jullie goede zorgen

BEDANKT
Maandag 26-02-2018 hebben ik en een goede vriend van mij mijn allerliefste Floris (Cavalier King Charles Spaniel) laten gaan daar hij niet meer kon lopen, zijn stoelgang liet te wensen over en hij at en dronk niet meer, kortom, zijn "batterij" was helemaal leeg.
Diezelfde dag is hij nog opgehaald bij de dierenarts door "Peelrust" waarna er contact is geweest over wanneer de uitvaart zou plaatsvinden.

De volgende dag, dinsdag 27-02-2018, de dag waarop de uitvaart zou plaatsvinden arriveerden we bij Peelrust en werden hartelijk doch netjes ontvangen.
Er werd ons gevraagd of we meteen of later van mijn huisdier afscheid wilden nemen en togen vervolgens naar de "afscheidsruimte" waar mijn allerliefste Floris super netjes lag opgebaard.

Het was in een woord fantastisch mooi geregeld, schemerig, een kaarsje aan prachtige rustgevende muziek op de achtergrond en een rustgevende waterval.

Het was een mooi afscheid waarna hij vervolgens naar zijn laatste rustplaats werd gedragen en zachtjes in zijn grafje werd gelegd.

Heb nog een lief briefje met hem meegegeven en wat aarde in het grafje gelegd.
We kregen nog koffie/thee in de ontvangstruimte en even later togen we met een goed gevoel huiswaarts.

Deze uitvaart voor mijn lieverd was volledig naar wens en zelfs nog meer.
Echt een aanrader.

Bedankt lieve uitvaartmaatschappij ''Peelrust'' vader en dochter
Wij bedanken Peelrust voor de begripvolle steun, de liefdevolle en waardige verzorging gedurende het afscheid nemen van Bobby.
Afgelopen vrijdag hebben wij met veel verdriet afscheid genomen van onze Jack Russel James. Wij hebben hem die middag naar Peelrust gebracht in zijn eigen mandje met zijn geliefde deken erin waar hij ook in mocht blijven liggen tot de crematie dinsdag zou plaatsvinden.
Wij willen even zeggen dat alles tot onze volle tevredenheid is verlopen. Ze geven je alle tijd om afscheid te nemen in een speciaal ingerichte ruimte en na te denken wat je wil. We wilden uiteindelijk James nog zien dinsdag voor de crematie en ook daar hebben we volledige medewerking in gekregen. Er is ook een ruime keuze in strooibossen en urnen en ook dan krijg je alle tijd om een keuze te maken. Al met al dus zeer tevreden over het ontvangst, de uitleg over alles en de afhandeling door de 2 mensen van Peelrust.
Hoi allemaal,

Sinds vandaag is ons nieuwe gastenboek online.

Hieronder vind u alle berichtjes die mensen hebben achtergelaten op onze oude site

Hier kunt u uw ervaring/verhaal achterlaten wat u graag wilt delen met andere mensen.

team Peelrust
SPIKE


17-08-2007 ++ 22-2-2016

Op 22-02-2016 is ondanks een laatste operatie onze geliefde Spike overleden. Tot ons grote verdriet hebben wij hem in moeten laten slapen om hem te behoeden voor verder leed. Hij heeft tot het laatst gevochten maar dat mocht helaas niet meer baten.

Voordat de operatie plaatsvond ging Spike thuis nog overal kijken, buiten achter in de tuin, in de kamer, in de keuken, en ging op het laatst in de gang liggen met het gevoel: hier kom ik niet meer terug. Na het overlijden is Spike nog een laatste nacht bij ons geweest en hebben hem opgebaard in de huiskamer.De volgende dag 23-2-2016 heeft de crematie plaatsgevonden bij Peelrust. We willen Angela en haar vader (Peelrust) bedanken voor de waardige wijze hoe ze met overleden dieren en nabestaanden omgaan. Niks is te veel gevraagd, alles is mogelijk. We hebben eigen muziek meegenomen: Ave Maria en Clouseau -
Afscheid van een vriend. Geen haastwerk, je krijgt alle tijd. Een eigen rouwkamer, een aparte ruimte waar je iets kunt drinken, bij alles word je betrokken (als je dat wilt).Spike is nu weer thuis in een prachtige urn. Ruime keuze in urnen en dergelijke aanverwante zaken (na de crematie kregen we Spike meteen mee) Ook een duidelijke
uitleg over stukjes bot die niet verbrand zijn, bv wervels, teenkootjes, etc. We hebben gekozen voor de urn met as en een apartje bus met nog stukjes bot.Lieve, lieve, Spike we missen je nog steeds elke dag, je was ons kind ons maatje. Elke dag brand er een kaars voor jou en altijd vers bloemen. Het doet zo'n pijn jou te moeten missen. Nu loop je vrij rond zonder pijn over de Rainbow Bridge met al je overleden vriendjes. Eens komt dat dag dat we elkaar weer zien. Je bent uit ons oog maar voor altijd in ons hart. We zullen je nooit vergeten. Vele kussen en knuffels ons.

Het baasje en het vrouwtje.Clouseau : Afscheid van een vriend

Alles is voorgoed gedaan

Als jij er klaar voor bent

Ik heb aan je zijde gestaan

Mijn God, ik heb je graag gekendIk blijk nu hier jij gaat naar daar

En daar is niet zover van hier

We spreken af, ik weet niet waar

En daar ontmoeten we elkaarZonder jou tikt de klok even snel

Maar de tijden veranderen wel

Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan

Weet dat je in mijn hart, altijd blijft voortbestaanSlaap zacht, je hebt het verdiend

Je vocht tot aan je laatste zucht

En ga, ga nu mijn vriend

En droom voor eeuwig opgeluchtNet als vroeger kom je wel terecht

Ik weet je vindt een thuis heel gauw

En ik herhaal wat jij me ooit hebt gezegd

In mijn hart blijf ik je trouwZonder jou tikt de klok even snel

Maar de tijden veranderen wel

Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan

Weet dat je in mijn hart, altijd blijft voortbestaanEn ik weet ik zou dankbaar moeten zijn

Maar het doet nog zo'n pijn

Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan

Weet dat je in mijn hart, altijd blijft voortbestaan

vrijdag 24 februari 2017
Napoleon


Klein, maar dapper.


Ons Mopshondje werd geboren 15 Januari 2005


Om Napoleon veel pijn te besparen hebben wij ons ventje vier dagen voor zijn twaalfde verjaardag moeten laten inslapen.

Bijna twaalf jaar was Napoleon ons vriendje, ons kindje, waar wij oneindig veel van hielden, en altijd van zullen houden.

Napoleon gaf ons steun, werd een deel van ons leven, gaf vreugde in verdrietige tijden.

Lief ventje, we missen je zo...


Napoleon is nu voor altijd bij ons thuis in een prachtige urn

Rust zacht, oneindig lief kereltje..

Dank je wel dat je er voor ons was.Wij bedanken Peelrust, met name Angela en haar vader voor de begripvolle steun, de liefdevolle en waardige verzorging gedurende het afscheid nemen van Napoleon.Marga & Alexander Elzas

zaterdag 28 januari 2017

 

 

Wilt  u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Huisdieren begraaf en crematiecentrum Peelrust  •  Peeldijk 18  •  5423 VB Handel  •  0492 392203  •  06 25365544   |   info@peelrust.nl