Gastenboek

Schrijf een bericht

Heel veel dank voor de lieve en goede zorg. Fred en Brigitte
Het achterlaten van het allerliefste wat je heb is zo vreselijk moeilijk.
Wij brachten Lulu naar de peelrust en de manier waarop onze lieverd behandeld werd met zo veel waarde maakte dat de pijn verzachte Bedankt iedereen van de Peelrust
Vorige week afscheid moeten nemen van ons lieve hondje Guus.
We konden aangeven wat we zelf wilden doen, dat was erg fijn.
Zijn erg begripvol en meelevend.
En deze week kregen we een kaartje, erg attent,
Nogmaals bedankt voor alles.
2 weken geleden mijn beste maatje gecremeerd. Precies op de wijze zoals ik het wilde, wat ik zelf wilde doen mocht ik zelf doen. De begeleiding was geweldig. Alle tijd en bijzonder begripvol. En deze week een kaartje ontvangen. Dank voor alles!
9 maart heb je ons verlaten 12 jaar hebben we van je mogen genieten. Nu wordt de pijn van het gemis minder zit er vandaag een briefje bij de post dank je wel Huisdieren begraaf en crematiecentrum
Peelrust voor het lieve berichtje
Lieve zorgzame mensen van Peelrust,

Jullie hebben ons zo'n bijzonder geweldig liefdevol afscheid van ons honden kind Baylee gegeven
Wij hebben dit zo fantastisch ervaren hoe jullie dit doen en hiermee omgaan
Alles netjes van te voren aangegeven was zo prettig en totaal niet eng...heel vredig hebben wij afscheid kunnen dankzij jullie goede zorgen

BEDANKT
Maandag 26-02-2018 hebben ik en een goede vriend van mij mijn allerliefste Floris (Cavalier King Charles Spaniel) laten gaan daar hij niet meer kon lopen, zijn stoelgang liet te wensen over en hij at en dronk niet meer, kortom, zijn "batterij" was helemaal leeg.
Diezelfde dag is hij nog opgehaald bij de dierenarts door "Peelrust" waarna er contact is geweest over wanneer de uitvaart zou plaatsvinden.

De volgende dag, dinsdag 27-02-2018, de dag waarop de uitvaart zou plaatsvinden arriveerden we bij Peelrust en werden hartelijk doch netjes ontvangen.
Er werd ons gevraagd of we meteen of later van mijn huisdier afscheid wilden nemen en togen vervolgens naar de "afscheidsruimte" waar mijn allerliefste Floris super netjes lag opgebaard.

Het was in een woord fantastisch mooi geregeld, schemerig, een kaarsje aan prachtige rustgevende muziek op de achtergrond en een rustgevende waterval.

Het was een mooi afscheid waarna hij vervolgens naar zijn laatste rustplaats werd gedragen en zachtjes in zijn grafje werd gelegd.

Heb nog een lief briefje met hem meegegeven en wat aarde in het grafje gelegd.
We kregen nog koffie/thee in de ontvangstruimte en even later togen we met een goed gevoel huiswaarts.

Deze uitvaart voor mijn lieverd was volledig naar wens en zelfs nog meer.
Echt een aanrader.

Bedankt lieve uitvaartmaatschappij ''Peelrust'' vader en dochter
Wij bedanken Peelrust voor de begripvolle steun, de liefdevolle en waardige verzorging gedurende het afscheid nemen van Bobby.
Afgelopen vrijdag hebben wij met veel verdriet afscheid genomen van onze Jack Russel James. Wij hebben hem die middag naar Peelrust gebracht in zijn eigen mandje met zijn geliefde deken erin waar hij ook in mocht blijven liggen tot de crematie dinsdag zou plaatsvinden.
Wij willen even zeggen dat alles tot onze volle tevredenheid is verlopen. Ze geven je alle tijd om afscheid te nemen in een speciaal ingerichte ruimte en na te denken wat je wil. We wilden uiteindelijk James nog zien dinsdag voor de crematie en ook daar hebben we volledige medewerking in gekregen. Er is ook een ruime keuze in strooibossen en urnen en ook dan krijg je alle tijd om een keuze te maken. Al met al dus zeer tevreden over het ontvangst, de uitleg over alles en de afhandeling door de 2 mensen van Peelrust.
Hoi allemaal,

Sinds vandaag is ons nieuwe gastenboek online.

Hieronder vind u alle berichtjes die mensen hebben achtergelaten op onze oude site

Hier kunt u uw ervaring/verhaal achterlaten wat u graag wilt delen met andere mensen.

team Peelrust

 

 

Wilt  u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Huisdieren begraaf en crematiecentrum Peelrust  •  Peeldijk 18  •  5423 VB Handel  •  0492 392203  •  06 25365544   |   info@peelrust.nl