Gastenboek

Schrijf een bericht

Vanmorgen hebben we afscheid moeten nemen van ons kameraadje Bindi. Binnen 4 dagen hoorde we dat ze een tumor had en hebben we afscheid moeten nemen. Dat dit intens verdriet doet snapt iedere dierenvriend.

Via mijn zus hoorde we van jullie en wat zijn we blij en tevreden dat we geweest zijn. Zo geduldig, respectvol, liefdevol en met oprechte aandacht hebben jullie oog voor Bindi en ons gehad. Goede uitleg, rondleiding, niets was teveel. Zelfs fijn advies gehad. Heel veel dank. Het zal zeker bijgedragen aan de verwerking.
Beste medewerkers van Peelrust,

Allereerst gaat wederom onze hartelijke dank uit naar jullie. Jullie die het mogelijk hebben gemaakt om waardig afscheid te kunnen nemen van onze lieve Toller Duko.

Geboren : Lummen BELGIE, 13 november 2006
Ingeslapen : Waalre, op 27 maart 2020
Gecremeerd : Handel, op 28 maart 2020

Vanaf het begin bij aanmelding tot en met de crematie, hebben we een rustig en goed gevoel gehad. Een volledige en duidelijk uitleg van jullie gekregen over wat er te gebeuren stond. Een erg integere en professionele aanpak die ons leed zeker mede heeft verzacht.

We hebben het gehele crematieproces bijgewoond en hebben daarvan foto's mogen maken. Nu bij de verwerking van ons verdriet geeft het kijken naar o.a. die foto's, steun. Fijn dat na de crematie de as direct in de urn kon worden meegenomen.

Duko, een lieve en vaak ondeugende Toller die ons veel vreugde heeft gegeven, is niet meer. We hopen dat hij nu herenigd is met Flint (zijn halfbroer), vader, moeder, broers en zusjes. De laatste weken ging het niet meer zo goed met hem en hebben in overleg met de dierenarts de beslissing genomen om hem niet langer te laten lijden.
We kijken met veel dankbaarheid terug op de bijna 13,5 jaar die Duko bij ons was.

Lieve Duko, rust zacht want dat is wat je verdiend hebt. Doe de groetjes aan Flint. Jullie zijn voor altijd in ons hart en herinnering.

Leo en Rob
Grote dank aan jullie voor het enorm behulpzame, meelevende en respectvolle contact. Het heeft mijn moeder enorm geholpen bij het afscheid nemen van haar oh zo lieve hondje, haar maatje voor 15 jaar. Jullie hebben dit laatste stuk echt liefdevol uitgevoerd. Dank daarvoor.
Hartelijke groet, fam. Custers.
Op 12 februarie heel onverwachts lieve sunshine afscheid moeten nemen. De crematie is heel goed en super gedaan door jullie op de 14de. De urn heeft een mooi plaatsje op de kast gekregen. Heel erg bedankt.
vrijdag 14 februari 2020 hebben wij afscheid moeten nemen van onze golden retriever, Bo.
Peelrust, nog bedankt om hem nog dezelfde dag op te halen, dit gebeurde met veel zorg en respect. De pootafdruk in klei werd zeer zorgvuldig verpakt en perfect bezorgt. Een fijn aandenken.
Op 16 december hebben we ons maatje Iwan moeten laten inslapen. Dank jullie wel voor de goede verzorging van zijn crematie. Het doet ons goed dat we op een sfeervolle en rustige manier van hem afscheid konden nemen.
Wij hebben op 12 november afscheid moeten nemen van onze lieve bordercollie Bowie. Bowie is 14 jaar, vanaf pup, ons maatje geweest. We missen hem enorm.
We hebben Bowie op laten halen door jullie en gekozen voor een crematie.
Vol aandacht , medeleven en respect hebben jullie ons hierin begeleidt!
We hebben Bowie later weer opgehaald en hem nu thuis een mooi plekje gegeven.
Wij zullen jullie zeker aanraden om het afscheid van je zo dierbaar huisdier te laten verzorgen.
Nogmaals onze hartelijke dank, familie van den Berg, Nuenen
Helaas hebben we vorige week ons maatje Guus, een 14-jarige Welsh Terriƫr, moeten laten inslapen na een kort ziektebed.

Peelrust was bijzonder meelevend en hebben Guus de beste zorg gegeven op weg naar de hondenhemel.

Nogmaals bedankt! Het helpt ons echt in deze moeilijke tijd.
Vandaag hebben we onze hond,maatje die ons tien jaar lang onvoorwaardelijke steun en liefde heeft gegeven laten cremeren. Wat zullen we hem gaan missen, maar vergeten dat nooit. Onze pijn werd verzacht door de liefdevolle ontvangst en verzorging van deze lieve mensen. Alles werd met respect gedaan en we konden op onze manier afscheid nemen van onze grote schat. Alles werd uitgelegd. Dankjewel voor de goede zorgen, door jullie gingen wij met een goed gevoel naar huis. Een hele dikke knuffel van ons allemaal.
Op 2 juli hebben wij afscheid moeten nemen van onze Lieve lieve Rex.We werden heel goed opgevangen en kregen alle tijd om defenitief afscheid te nemen van onze Rex.We hadden gekozen voor een persoonlijke crematie,zodat je overal bij mag zijn en ook zelf mag doen.Alles werd goed uitgelegd.We hebben er geen spijt om dit zo op deze manier te hebben gedaan.Ik heb alles gedaan voor onze Rex,nu heeft hij een mooi plekje in huis en in mijn hart.Pluim voor Peelrust echt een aanrader

 

 

Wilt  u uw bericht veranderen of uit het gastenboek halen neem contact met ons op.

Huisdieren begraaf en crematiecentrum Peelrust  •  Peeldijk 18  •  5423 VB Handel  •  0492 392203  •  06 25365544   |   info@peelrust.nl