Over Peelrust

Huisdieren begraaf en crematie centrum Peelrust in Handel

In het prachtige Brabantse natuurschoon aan de rand van de Peel aan de Peeldijk in de gemeente Gemert-Bakel is Huisdierenbegraafplaats en crematiecentrum Peelrust gelegen. Huisdieren begraaf- en crematiecentrum Peelrust biedt een unieke plek voor een waardig afscheid van uw gestorven huisdier.

Huisdier begraaf- en crematiecentrum Peelrust was eerst een begraafplaats. We hebben nu niet alleen een begraafplaats maar ook een crematorium voor huisdieren. Ons gebouw bestaat uit een crematie ruimte, daarnaast hebben we 2 afscheidskamers, waar u in alle privacy afscheid kunt nemen van uw overleden huisdier. We hebben ook een ontvangstruimte waar u, familie en vrienden even kunt napraten met een kopje koffie of thee. Verder hebben we een mooi aangelegde begraafplaats en strooiveld.

Het overlijden van uw huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Uw huisdier heeft immers deel uit gemaakt van uw leven en van uw gezin. Wij zijn u graag behulpzaam bij het op een waardige wijze afscheid nemen van uw geliefde huisdier. Wanneer een huisdier overleden is, kan men contact opnemen met ons voor het maken van een afspraak voor de crematie of begrafenis.

Indien u besluit uw overleden huisdier zelf bij Huisdierbegraaf- en crematiecentrum Peelrust te brengen heeft ons centrum alle faciliteiten om de crematie of begrafenis uit te voeren zoals u dit wenst. Indien u niet in de gelegenheid bent zelf uw overleden huisdier naar ons toe te brengen kunnen wij uw huisdier voor u ophalen bij uw dierenarts of bij u thuis. U kunt bij ons collectief of individueel cremeren. Bij individueel cremeren zijn er meer mogelijkheden.

De dierenbegraafplaats en het prachtig aangelegd strooiveld is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Kom vrijblijvend een kijkje nemen. U bent altijd welkom.

Telefoonnummer: 0492-392203 (u kunt worden doorgeschakeld)
Mobiel nummer: 06-25365544

Huisdieren begraaf en crematiecentrum Peelrust  •  Peeldijk 18  •  5423 VB Handel  •  0492 392203  •  06 25365544   |   info@peelrust.nl